ONZE DIENSTEN

Vakkundig, snel en veilig

Elektriciteitswerken

NIEUWBOUW, RENOVATIES & KMO’S

  • Nieuwbouw: uitwerking elektrische installatie op maat van uw woning, voorzien van juiste bekabeling, opmaak elektrisch schema
  • Renovatie: elektriciteit volgens geldende normering opmaken, voorstel vernieuwing elektrische installatie, opmaken van ééndraadschema of situatieschema’s van bestaande installaties
  • KMO’s: volledige elektriciteits- en databekabelingsprojecten in kmo’s en industriële bedrijven

Parlo- en videofonie

  • Parlofonie: toegangscontrole, verscherping privacy, buitenpost en binnentoestel, elektrisch slot
  • Videofonie: meteen beeld ter beschikking, verhoging persoonlijke veiligheid, verschillende kleurtinten en camera’s, opslaan van beeldmateriaal

DOMOTICA

EXTRA COMFORTABEL WONEN DANKZIJ DOMOTICA

Vertrouw de installatie van uw domotica in regio Loenhout toe aan Kersemans Elektriciteitswerken, dé specialist in elektriciteitswerken.

Verhoogd wooncomfort

Door de vernieuwing in de sector is domotica aan het licht gekomen, met ons heeft u hiervoor een ideale partner gevonden. Door gebruik te maken van domotica kan u uw leven in een knip vergemakkelijken. Stel u voor dat u de verwarming vanop afstand kan bedienen op een koude winterdag, dat je met één simpele toets al uw verlichting kan uitschakelen, dat de zonnewering naar beneden komt als het te zonnig wordt, dat al u verlichting ingeschakeld wordt bij een alarmsysteem, dat u uw verlichting verwarming toegangscontrole en zonnewering kan afstemmen op één bepaalde sfeer, … . Met domotica houdt niets u nog tegen!

VOLLEDIGE UITWERKING VAN UW VERLICHTING

Wij hebben de nodige kennis en expertise in huis om uw verlichtingsproject van begin tot einde in goede banen te leiden (van lichtstudie, lichtmeting en advies tot plaatsen en aansluiten). Dit kan gaan van één enkel armatuur tot het vernieuwen van verlichting in bedrijfshallen. Voorbeelden hiervan zijn: de klassieke (in- of opbouw) verlichting, uw tuinverlichting, LED armaturen, relighting, … in uw huis, kantoor, winkel of industriegebouw.

Hiervoor gebruiken wij gekende en beproefde merken om u een correct functionerende installatie te kunnen garanderen, klaar voor de toekomst!

Onze merken

  • SLV
  • Wever & Ducre
  • Astro
  • Delta light

Vragen? Laat het ons weten

Heeft u een vraag over uw verlichting of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw woning of zaak? Neem dan even contact met ons op.