Elektriciteitswerken

Nieuwbouw en Renovatie

Uw comfort op de eerste plaats

Elektriciteitswerken voor uw nieuwbouwwoning?
We ontwikkelen een elektrische installatie die perfect bij u past. Voorzien van alle hedendaags comfort en, als u dat wenst, de nodige innovatieve snufjes.

Samen met u of uw architect stellen we een elektriciteitsplan op maat op. Elk aspect wordt nauwkeurig en gedetailleerd berekend, zodat u een kostenraming in handen hebt waarop u écht kunt vertrouwen.

Ontdek de mogelijkheden

Houdt u het basic of kiest u voor een uitgebreide installatie met bewegingssensoren, video- en parlofoon, automatische rolluiken en dimmers? Vertel ons wat uw wensen zijn en wij realiseren ze tot in de kleinste details. Naast de elektriciteit voor uw nieuwbouw bent u ook bij renovaties en herstellingen bij ons aan het juiste adres.

Naast elektriciteitswerken, bieden wij ook nog aanvullende diensten aan om u een zo breed mogelijke service te kunnen aanbieden.

image00010

Zelfbouwpakket

Kersemans Elektriciteitswerken adviseert en helpt u met een zelfbouwpakket voor elektriciteit op maat. Wij voorzien telkens een snelle en correcte service waarbij we gaan voor 100% klanttevredenheid.

Wat doe jij? U heeft ervoor gekozen om de elektriciteit zelf te plaatsen. Als zelfbouwer sta je in voor het leggen van de bekabeling (inslijpen en plaatsen van inbouwdozen, aansluitingen…). Door een minimum aan vakkenis en handigheid kan jij hier zelf aan beginnen. Je kan ook altijd rekenen op toelichting van ons wanneer we het materiaal leveren of daarbuiten. Heeft u nog extra uitleg nodig? Geen nood, u krijgt telkens een duidelijke handleiding met foto’s, de nodige kabellijsten en leginstructies.

Wat doen wij? Wij zorgen voor de intekening van het elektrisch materiaal, elektrisch schema, de pre-installatie van het elektrisch verdeelbord, de programmatie…

Industrie en kantoren

Wij zijn de specialist in elektrische installaties voor uw onderneming. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door de focus voornamelijk te leggen op maatwerk.

Dit vertaald zich naar een aanpak die gebaseerd is op de specifieke noden van uw onderneming. Er is ruimte voor flexibiliteit en belangen van uw zaak worden steeds vooropgezet.

IMG_1216
IMG_2532
image00006